Könyvmoly adomány

Ovi
Hírek

Aktuális hír

 

Mesekönyvekben gazdag új Esztendőt kívánunk Mindenkinek!

 Nagy örömünkre, adomány könyvekkel kezdődik a január is!

A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően további gyermek célközönséget érdeklő könyvekkel gyarapíthattuk a megvalósítani kívánt könyvtárunk állományát kis ovisaink számára!

Megosztanám bíztató, támogató levelükből ezt a néhány gondolatot: „[…] a Könyvmolyképző Kiadó munkatársai elkötelezettek vagyunk abban, hogy minél szélesebb körben érjük el a mesék csodálatos világával már a legkisebb könyvmoly jelölteket is, és ebben mindig örömmel vesszük lelkes pedagógusok közreműködését.[…] Kiadónk tulajdonosa, fogalmazott úgy, hogy az olvasás csoda, és erre a csodára mindannyiunknak szüksége van, sőt vannak időszakok, amikor sokaknak még inkább.[…]”

Köszönjük az adományt és a támogatást, a fotón láható könyvekkel gyarapodtunk, de a kiadó honlapján is érdemes bogarászni(https://konyvmolykepzo.hu/?gclid=CjwKCAiA2fmdBhBpEiwA4CcHzTdnupF5hFG2tQyRgz4q3oB6u12tZQRud1FK4yL_qpArAarAaPp7wBoCtIcQAvD_BwE ).

Szeretnénk ajánlani Önöknek a következő online lehetőségeket, és tájékozódást is a Kiadó munkáiból:

A Könyvmolyképző Kiadó meseszerzői különleges kalandba kezdtek: kölcsönvették egy írótárs hősét, és mesét írnak vele.

Ezeket a meséket ajándékba kapták az olvasóik, mindegyik olvasható az Aranymosás Irodalmi Magazinjuk honlapján: https://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/kantor-kata-a-patas-pajtas-15061.html?fbclid=IwAR37KcWFphP-as-I6wOnlcIskRQS7TvVZ81gvCh1GJOtn6upoHI9P4lPlTo

A bájos, rövid  kis történetek, mindenki számára ingyenesen hozzáférhetőek.

Továbbá elérhető a Kiadó Olvasó Szuperhős facebook csoportja, melyen lelkes kollégáik mindig hírt adnak azon információkról és akciókról, melyek kisgyermekes szülők számára érdekesek. Szeretettel várnak Minden  érdeklődőt a csoportba:

https://www.facebook.com/groups/129862734812576

Itt az aktuális könyves akciók is elérhetőek. Kis iskolások kamaszok számára éppen van aktuális akció is, melyről itt tájékozódhatnak: https://konyvmolykepzo.hu/cimke/zuzmarasziv

 

Ketykó Zsuzsa gyógypedagógus

    

Facebook
Email

Vélemény, hozzászólás?