Mókus csoport

Mókus csoport

Mókus csoport

Csoportunkban 14 gyermek kezdi meg az óvodát. Itt tölti a mindennapjait és együtt fedezzük fel a kisebb nagyobb csodákat. Nálunk a gyerekek saját ütemükben nőhetnek és fejlődhetnek. Ehhez olyan foglalatosságokat kínálunk, amelyekben a gyerekek sikerélményhez és kihíváshoz is juthatnak. A mindennapjainkat a csoportszobában kialakított tevékenységi központokban szervezzük. Úgy alakítjuk, hogy a gyermekek számára a tapasztalatszerzés, önállóság és a szabad játék érvényesüljön. Ezzel alkalmat és teret adunk kisebb csoportok közös, elmélyült játékára, hogy megismerjék az őket körülvevő, világot, szűkebb és tágabb környezetüket.

 

Emellett fontosnak tartjuk a szülőkkel való együttműködést, ennek érdekében igyekszünk minél több családi programot szervezni. Az érdeklődő szülőknek pedig lehetőséget nyújtunk, megmutatjuk, tanítjuk a csoport mindennapjainak munkafolyamatait. Így segítséget nyújtunk, hogy gyermekeikkel együtt éljék át a közös munka és alkotás örömét.

Ha Te is szeretsz játszani, és szívesen kipróbálnád, milyen nálunk kis Mókusnak lenni, gyere, látogass el hozzánk személyesen, örülni fogunk Neked!

Szeretettel várunk: Andi néni, Melinda néni, Julcsi néni és Andi néni

Close Menu