Mókus csoport

Mókus csoport

Mókus csoport

Csoportunkban 24 kis Mókus jár. Együtt fedezzük fel a kisebb nagyobb csodákat. Nálunk a gyerekek saját ütemükben nőhetnek és fejlődhetnek. Ehhez olyan foglalatosságokat kínálunk, amelyekben a gyerekek sikerélményhez és kihíváshoz is juthatnak. A mindennapjainkat a csoportszobában kialakított 7 tevékenység központokban szervezzük. Úgy alakítjuk, hogy a gyermekek számára a tapasztalatszerzés, önállóság és a szabad játék érvényesüljön. Ezzel alkalmat és teret adunk kisebb csoportok közös, elmélyült játékára, hogy megismerjék az őket körülvevő, világot, szűkebb és tágabb környezetüket. 

Emellett fontosnak tartjuk a szülőkkel való együttműködést, ennek érdekében igyekszünk minél több családi programot szervezni. Az érdeklődő szülőknek lehetőséget nyújtunk, megmutatjuk, tanítjuk a csoport mindennapjainak munkafolyamatait. Így segítséget nyújtunk, hogy gyermekeikkel együtt éljék át a közös játék, munka és alkotás örömét.

Ha Te is szeretsz játszani, és szívesen kipróbálnád, milyen nálunk kis Mókusnak lenni, gyere, látogass el hozzánk személyesen, örülni fogunk Neked!

Szeretettel várunk: Melinda néni, Éva néni, Andi néni