Ovi
Hírek

Nyári zárás

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 12/2021.(I.19.) számú polgármesteri határozat alapján óvodánk

nyári zárva tartása: 2022.július18.- től 2022. augusztus 20. -ig. lesz.

Ez idő alatt az ügyeletet kérő gyermekeket az I. számú Összevont óvoda nyitva tartó tagóvodája látja el.

Felhívom a figyelmüket, hogy az ügyeletet ellátó óvodában az étkezési díj befizetése mindig az előző hónapban történik.

Ezért kérem, hogy ügyeleti igényüket legkésőbb 2022.06.07.-ig jelezzék az óvodánk email címén, a pontos időszak meghatározásával. Az időben történő jelzés az étkezési kedvezményben részesülőkre is vonatkozik.

2022.06.01.-től 07.16.-igóvodánk nyári rendben (fokozatosan összevont csoportban) működik. Kérem, hogy az óvónőknél jelezzék szándékukat az óvodai ellátással kapcsolatban.

Természetesen továbbra is fennáll a lehetőség, hogy a Gyesen lévők ill. otthon lévő szülők a gyermekükkel együtt töltsék a nyarat. Ebben az esetben, előzetes jelzés után, külön kérelem nélkül igazoltnak tekintjük az óvodai hiányzást.

Óvodánk nyitása: 2022.08. 22. (hétfő)

Budapest,2022.04.29.                                                                                                                                                                                                              Üdvözlettel:                                                                                                              Hatosné Pásztor Gabriella     Intézmény vezető

Facebook
Email